Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Bruno Bulasijam Zviedrijas WRC beidzies īsti nesākoties

Neveiksmīgi Zviedrijas WRC iesācies, un nu jau arī beidzies, JWRC klases braucējam Bruno Bulasijam, kurš Shakedown posmā piedzīvoja avāriju. Kā ziņo komanda, tad diemžēl rallijs 21 gadus vecajam Bolīvijas braucējam ir beidzies. Atgādināsim, ka šogad brāļi Marko un Bruno Bulasijas uzsāka sadarbību ar deviņkārtējā WRC čempiona Sebastjana Lēba stūrmani Danielu Elenu.

Ots Tanaks. Foto: Vladislav Maschl

Tanaks apstiprina dalību ERC posmā Igaunijā

Pasaules rallija čempionāta pilots Ots Tanaks apstiprinājis dalību jūlijā gaidāmajā "Delfi Rally Estonia". Tomēr, tā kā ekipāža trasē dosies ar "Rally1" klases auto, tā nevarēs sacensties Eiropas čempionāta ieskaitē.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Vairāk par 100 ekipāžām sestdien startēs minirallijā "Gulbis"

Sestdien, 8.jūnijā, ar Gulbenē notiekošām sacensībām "Gulbis" tiks atklāta šī gada "ERST Finance" minirallija sezona un startam te gatavojas 105 ekipāžas.
Foto: Ricardo Oms

Francija uzmet Eiropas rallijkrosa čempionātu

Eiropas rallijkrosa čempionātam šokējošs sezonas sākums: Francijas Autosporta federācija (FFSE) atcēlusi seriāla pirmo posmu Essē trasē, kas bija paredzēts nedēļas nogalē.