Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Dakaras rallijā motociklu klases līderus šķir viena sekunde

Dakaras rallijā aizvadīti jau septiņi posmi, bet motociklu klases līderus Rikiju Brabeku un Rosu Branču pēc vairākiem tūkstošiem nobrauktu kilometru šķir tikai viena sekunde. Intriga palielinās arī automobiļu ieskaitē, kur Sebastjēns Lēbs guvis divas uzvaras pēc kārtas un turpina tuvoties Karlosam Sainsam. Jūsu uzmanībai atskats uz sacensību septīto posmu.

Foto: Dace Janova, 4rati.lv
1

"No Budget Racing" gatavojas pirmajam startam minirallijā

Minirallija dienas ietvaros, sākumā apgūstot teorētiskās zināšanas, kas nepieciešamas, lai piedalītos sacensībās, "No Budget Racing" projekta uzvarētāju ekipāžai Ričardam Gothardsonam un Ralfam Runcim bija iespēja arī vairākas reizes nobraukt grants seguma treniņu ātrumposmu Ropažu pusē.
Foto: Dace Janova, 4rati.lv

Sezona startēs ar miniralliju "Gulbis"

Nu jau tradicionāli minirallija sezona tiek atklāta ar sacensībām "Gulbis", un arī šogad tas 8. jūnijā norisināsies Gulbenes apkārtnes ceļos.
2

"Lancia" paziņo par savu ilgi gaidīto atgriešanos rallijā

''Lancia'' ir oficiāli paziņojusi par atgriešanos rallijā, apstiprinot, ka tiks radīta jaunā ''Ypsilon'' hečbeka Rally4 versija.