Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | Pa pāris kausiem: Nauris Mackevičs

Raidījumā "Pa pāris kausiem" viesos Biedrības Futbola Centrs ''Daugavpils'' ģenerāldirektors Nauris Mackevičs. Šajā epizodē tika runāts par futbolu, leģionāriem, treneriem, darbu federācijas valdē un to, kas šobrīd notiek Daugavpilī ar futbolu un - ko tur kas nevar sadalīt? Tika arī uzdots jautājums, kad mums būs jauns īsts futbola stadions?


Klausītava | "Sauna": NBA izslēgšanas spēļu otrās kārtas "amerikāņu kalniņi"

Piedāvājam Nacionālās Basketbola asociācijas šova "Sauna" jauno epizodi, kurā Rihards Zeilis un Ilgvars Čevers apspriež NBA izslēgšanas spēļu otrās kārtas aktualitātes un jaunumus.

Klausītava | "Bufete": kā hokeja izlase izskatīsies desmitgades jaudīgākajā PČ?

Čehijā startē pasaules čempionāts hokejā, un Ostravā savu 28. hokeja pavasari elitē uzsāks arī Latvijas izlase. Joprojām bronzas medaļnieku godā, taču – pasaules hokeja lielvalstu sastāvi liecina par sen nepieredzētu apņēmību šogad nejaušības nepieļaut. Cik augstu varam uzjāt šajā Stikla kalnā? "Bufetē" šoreiz Artis Ābols.

Klausītava | "Tālmetiens": "Celtics" līdz finālam bez Porziņģa?

Piedāvājam Synottip podkāsta "Tālmetiens" kārtējo epizodi. Temati: vai "Nuggets" izkritīs pat pirms konferences fināla? Kas ir līderi Austrumos un Rietumos? Cik nopietna liepājnieka trauma?