Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2963, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Klausītava | "Bufete": Latvija PK – vai Banki un Porziņģis pārsteigs Francijas un Kanādas izlases?

Gaidīt vieglus pretiniekus no Pasaules kausa izlozes bija naivi, taču Latvijas basketbola izlasei ticis viens no iespējami skarbākajiem variantiem. Vai Kristaps Porziņģis ir gatavs komandas līdera lomai un trenera Banki kvalifikācijas turnīrā demonstrētajai maģijai iespējams turpinājums?



Klausītava | "Tālmetiens": vai "Celtics" uzvarēs ar 4-0?

Piedāvājam SynotTip podkāsta "Tālmetiens" šīs nedēļas epizodi. Galvenais uzsvars - Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) finālsērija.

Klausītava | "Bufete": vai latvieša pirkstu greznos NBA čempiona gredzens?

Jūsmīgās prognozes, kas Bostonas “Celtics” paredzēja izcilu sezonu, ir attaisnojušās, taču četras svarīgākās uzvaras vēl jāizcīna – šonedēļ sākas lielais NBA fināls, kurā Kristapa Porziņģa un pārējo “ķeltu” ceļā stāsies Dalasas “Mavericks”. Vai latvieša pirkstu šovasar rotās NBA čempiona gredzens?

Klausītava | "Pa pāris kausiem" ar Reini Lāci

"Pa pāris kausiem" viesos šoreiz Reinis Lācis. Par "Rīgas Zeļļi" komandu, basketbolu, futbolu, žurnālistiku, Porziņģa neatbildēto jautājumu preses konferencē un citām lietām.