Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

''Predators'' punktu sēriju pagarina līdz 18 spēlēm, ''Stars'' piektā uzvara pēc kārtas

''Predators'' punktu sēriju pagarina līdz 18 spēlēm, ''Stars'' piektā uzvara pēc kārtas
Romāns Jozi. Foto: AP/Scanpix

Naktī uz trešdienu Nacionālajā hokeja līgā uzvaru pagarinājumā svinēja Nešvilas ''Predators'', kas ar 5:4 pārspēja čempioni Lasvegasas ''Golden Knights'' un pagarināja punktu sēriju līdz 18 mačiem. Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Dalasas ''Stars'', bet deviņu uzvaru sērija pārtrūka Kolorādo ''Avalanche''.

• NHL laukumos jau 18. spēlē pēc kārtas vismaz punktu izcīnīja Nešvilas ‘’Predators’’, kas papildlaikā ar 5:4 pārspēja Lasvegasas ‘’Golden Knights’’.

• Pēdējo zaudējumu pamatlaikā klubs piedzīvojis naktī uz 17. februāri, kad ar 2:9 zaudēja Dalasas ‘’Stars’’. Pēc tam sekojušas 16 uzvaras 18 spēlēs.

• Lieliskā punktu sērija ļāvusi ‘’Predators’’ pacelties uz sesto vietu Rietumu konferencē (90 punkti).

• ‘’Golden Knights’’ šonakt pārtrūka trīs uzvaru sērija, turklāt klubs pamanījās izsēt trīs vārtu pārsvaru, kas tam bija vēl pirms trešā perioda.

• Ar uzvaras vārtiem ‘’Predators’’ rindās izcēlās šveicietis Romāns Jozi, kuram tie kļuva par 19. vārtiem sezonā. Savukārt Raiens O’Railijs izcēlās ar vārtiem un divām piespēlēm (25+36 sezonā).

• Piekto uzvaru pēc kārtas svinēja Rietumu konferences līdere Dalasas ‘’Stars’’, kas ar 6:3 pārspēja pastarīti Sanhosē ‘’Sharks’’. Pretinieki piedzīvoja 17. zaudējumu pēdējo 18 spēļu laikā.

• Uzvarētājiem ar diviem vārtiem un rezultatīvo piespēli izcēlās Vaiats Džonstons (sezonā 28+29), bet Džeimijam Benam vārti un divas piespēles (sezonā 17+35).

• Deviņu uzvaru sērija pārtrūka Kolorādo ‘’Avalanche’’, kas ar 1:2 piekāpās Monreālas ‘’Canadiens’’. Monreāla, kas visdrīzāk Stenlija kausa izcīņai nekvalificēsies, izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas.

• Visi trīs vārti tika gūti pirmajā periodā. ‘’Canadiens’’ labā Niks Suzuki panāca izlīdzinājumu, bet Džoels Armija guva uzvaras vārtus, kas viņam bija 12. sezonā.

• Monreālas vārtsargs Sems Montembo atvairīja 27 no ‘’Avalanche’’ hokejistu izdarītajiem 28 metieniem.

NHL spēles 27. martā

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Panthers - Bruins3:4Rangers - Flyers6:5
Penguins - Hurricanes4:1Capitals - Red Wings4:3
Maple Leafs - Devils3:6Predators - Golden Knights5:4 P
Jets - Oilers3:4 PBlackhawks - Flames3:1
Avalanche - Canadiens1:2Coyotes - Blue Jackets6:2
Kraken - Ducks4:0Sharks - Stars3:6

Cīņa pie Artūra Šilova vārtiem. Foto: Jason Franson/AP/Scanpix
62

Šilovs iztur pamatīgu apšaudi, Vankūvera atgūst mājas spēļu priekšrocību

Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā vadību (2-1) atguvusi Vankūveras "Canucks", izbraukumā ar 4:3 pieveicot Edmontonas "Oilers". Artūrs Šilovs tika galā ar 42 no 45 edmontoniešu metieniem un tika atzīts par spēles otro zvaigzni, aizvadot vienu no spožākajām spēlēm līdzšinējā karjerā.
Bostonas "Bruins" vārtsargs Džeremijs Sveimens. Foto: Michael Dwyer/AP/Scanpix

Bostonieši vēlreiz neiztur uzbrukumu gūzmu, Florida soli no kausa pusfināla

Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālam krietni pietuvojusies Floridas "Panthers" vienība, izbraukumā iedzenot divu ripu starpību un ar 3:2 pieveicot Bostonas "Bruins".
Frēderiks Andersens. Foto: AP/Scanpix
1

"Hurricanes" par spīti izlaistam pārsvaram paildzina sezonu, "Stars" uzvar izbraukumā

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa otro kārtu turpina Karolīnas "Hurricanes", kas mājās ar rezultātu 4:3 pārspēja Ņujorkas "Rangers" un sērijā panāca 1-3, bet Dalasas "Stars" ar 4:1 izbraukumā pārspēja Kolorādo "Avalanche" un pārņēma vadību ar 2-1.