Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Canucks'' aizsargs Sūsijs par rupjību pret Makdeividu diskvalificēts uz vienu spēli

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Canucks'' aizsargs Sūsijs par rupjību pret Makdeividu diskvalificēts uz vienu spēli
Kārsons Sūsijs pret Konoru Makdeividu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga paziņojusi, ka Artūra Šilova un Teodora Bļugera komandas biedrs Kārsons Sūsijs ir diskvalificēts uz vienu spēli. Viņš Rietumu konferences otrās kārtas trešajā spēlē pret Edmontonas ''Oilers'' nospēlēja rupji pret pretinieku līderi Konoru Makdeividu.

NHL piespriedusi vienas spēles diskvalifikāciju Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētās Vankūveras ''Canucks'' aizsargam Kārsonam Sūsijam. Rietumu konferences otrās kārtas trešajā spēlē pret Edmontonas ''Oilers'' viņš rupji nospēlēja pret pretinieku zvaigzni Konoru Makdeividu.

Abu konflikts norisinājās jau pēc tam, kad spēle bija noslēgusies par labu ''Canucks'' ar 4:3. ''Oilers'' centās atspēlēties, taču tas nesanāca un pēc finālsvilpes pie Šilova vārtiem Makdeivids saķērās ar Sūsiju. Abu konfliktā iesaistījās arī Ņikita Zadorovs, kurš saņēmis piecu tūkstošu dolāru lielu sodu.

Šī ir otrā Sūsija diskvalifikācija karjerā. Tās dēļ viņš izlaidīs Rietumu konferences otrās kārtas sērijas ceturto spēli, kas gaidāma naktī uz trešdienu. Pagaidām sērijā vadībā ar 2-1 ir ''Canucks''. Konkrētajā spēlē Sūsiju aizvietos Noā Jūlsens, kurš Stenlija kausa izcīņā devies laukumā vienā mačā pret Nešvilas ''Predators''.

''Viņi spēlē fizisku hokeju. Ir jautri tādu spēlēt,'' dienu pēc trešā mača teica Makdeivids, kurš astoņās izslēgšanas spēlēs guvis divus vārtus un atdevis 15 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/noah-juuls...

     [+] [-]

, 2024-05-14 09:46, pirms 2 nedēļām
Un kāds sods Draizaitlam par sitienu pa olām?