Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Jermacāns

Video: "RFS" uzvar "Riga" un pārtrauc sešu spēļu neizšķirtu sēriju

"TonyBet'' futbola Virslīgas Rīgas derbijā “RFS” ar 2:1 uzvar “Riga” komandu. Pirmos vārtus guva Petrs Marešs pēc eleganta sitiena no gaisa. Otros vārtus iesita Mankendā, kurš bija atstāts viens pats vārtu priekšā nepiesegts. Uzvaras vārti pēc Roberta Savaļnieka tāla centrējuma Darko Lemajiča kontā. Piedāvājam īsu spēles apskatu.

Džozefs Ede. Foto: Ruslans Antropovs
12

"Auda" uzbrūk krietni biežāk un bīstamāk, taču trīs punktus iegūst "Jelgava"

Latvijas futbola Virslīgas 15. kārtas pirmajā spēlē negaidītu panākumu guva un no kopvērtējuma pēdējās ailes vismaz līdz rītdienai atvadījās "Jelgava", Mežaparkā ar 1:0 pieveicot "Audu".
Jānis Ikaunieks. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
12

RFS pagarina līgumu ar izlases naskāko vārtu krājēju Jāni Ikaunieku

Latvijas čempionvienība futbolā RFS pavēstījusi, ka tai izdevies pagarināt līgumu ar vienu no Latvijas izlases vadošajiem spēlētājiem Jāni Ikaunieku, kurš Pārdaugavas komandas krāsas nesīs līdz 2026. gada sezonas izskaņai.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
18

"Valmieru" atstājis komandas rezultatīvākais spēlētājs Leu Gaušu

Latvijas futbola klubs "Valmiera" pavēstījis par sadarbības izbeigšanu pēc abpusējas vienošanās ar 22 gadus veco brazīliešu centra uzbrucēju Leu Gaušu, kura ģimenē drīzumā gaidāms pieaugums.