Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Futbolbumbas: Mums būs jauns čempions un izlases gaidās

Pēc Virslīgas 24. kārtas Sportacentrs.com TV raidījuma "Futbolbumbas" veidotāji Arkādijs Birjuks un Edmunds Novickis pieliek svītru "Riga" cerībām uz titulu un mēģina izskaitļot, cik lielas iespējas "Valmiera" FC apsteigt šā brīža līderi RFS. Savukārt, gatavojoties nacionālās izlases spēlēm oktobrī, satikām Raimondu Krolli un Eduardu Emsi.

Raidījuma ilgums: 47 minūtes.

Režinaldu Ramiriss un Mateušs Klemente. Foto: Kristians Putniņš
3

Brazīlietis Ramiriss šķērītē gūst izcilus "Audas" uzvaras vārtus

Šovakar Latvijas Virslīgas izbraukuma spēlē pie trīs punktiem tika "Auda", kas ar 3:0 pārspēja "Daugavpils" futbolistus. Fantastiskus uzvaras vārtus iesita Režinaldu Ramiriss. Mājinieki pēc diviem noraidījumiem spēli pabeidza ar deviņiem futbolistiem.
Lūkass Vapne. Foto: Valmiera FC
3

Vapne pirmajā puslaikā iesit divus vārtus un nokārto "Valmierai" vēl vienu uzvaru

Šovakar Latvijas Virslīgas 16. kārtu ar drošu uzvaru ievadīja "Valmieras" futbolisti, savā laukumā ar 4:0 pārspējot "Jelgavu". Lūkass Vapne guva pirmos un otros vārtus, piedaloties arī trešajos un ceturtajos.
Darko Lemajičs un Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
4

Lemajičam astotie vārti, RFS svin minimālu uzvaru Tukumā

''TonyBet'' futbola Virslīgas 15. kārtā Latvijas čempione RFS izcīnīja minimālu uzvaru viesos pār ''Tukums 2000/Telms'' – 1:0.