Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Video: Savaļnieks: ''Pirmo vietu grupā esam ieguvuši, taču palicis rūgtums pēc spēles''

Latvijas futbola izlases aizsargi Roberts Savaļnieks un Kaspars Dubra pēc noslēdzošās UEFA Nāciju līgas spēles, kurā izlase spēlēja neizšķirti 1:1, atklāja, ka ir palicis rūgtums pēc neizšķirta un ka demonstrēts samērā vājš futbols. Ciklā labākās spēles bijušas jūnijā, kas arī ļāvis uzvarēt grupā.

Eduards Dašķevičs. Foto: LFF
67

Latvija iekrīt pretuzbrukumos un Baltijas kausa pusfinālā atzīst Lietuvas pārākumu

Baltijas kausa futbolā pusfinālā zaudējumu piedzīvojusi Latvijas valstsvienība, kas Liepājā notikušajā mačā ar 0:2 atzina Lietuvas pārākumu.
Bruno Melnis. Foto: Nora Krevņeva-Baibakova/LFF
6

Melnim skaisti vārti, Beks palīdz pendelēs iekļūt Baltijas U21 kausa finālā

Baltijas U21 kausa finālu sasniegusi pašreizējā trofejas sargātāja Latvijas U21 futbola izlase, kas pusfinālā Igaunijas pilsētā Pērnavā lietuviešus apspēlēja pendelēs – 1:1 pamatlaikā un 4:2 pēcspēles sitienos.
Roberts Uldriķis. Foto: LFF
18

Emsim vajadzīga operācija, Baltijas kausā nespēlēs arī Uldriķis

Latvijas vīriešu futbola izlasei gaidāmajā Baltijas kausa izcīņā veselības problēmu dēļ nevarēs palīdzēt centra uzbrucējs Roberts Uldriķis un centra pussargs Eduards Emsis, pavēstījusi Latvijas Futbola federācija.