Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Latvijas Fantasy Līga

Video: "Brighton" Premjerlīgas virsotnē, "Ēveles Dēli" dominē

Ieskats Premjerlīgas un LFL Fantasy līgas notikumos pēc otrās kārtas.

Unajs Emerijs. Foto: Aston Villa

Čempionu līgā iekļuvusī ''Aston Villa'' atalgo Emeriju ar piecu gadu līgumu

Anglijas Premjerlīgas klubs ''Aston Villa'' paziņojis, ka tas turpinās sadarbību ar galveno treneri Unaju Emeriju, ar kuru panākta vienošanās par sadarbības turpināšanu uz vēl pieciem gadiem. 2023./2024. gadā ''Aston Villa'' iekļuva labāko četriniekā Premjerlīgā.
Mirklis pirms "Southampton" futbolista Adama Ārmstronga vārtu guvuma "Championship" izslēgšanas spēlē Vemblija stadionā. Foto: David Klein/Zumapress.com/Scanpix
1

Pērn no Premjerlīgas izkritusī "Southampton" Vemblijā uzvar izslēgšanas turnīrā

Pēc vienas sezonas pārtraukuma Anglijas futbola Premjerlīgā piedalīsies "Southampton", pārspēļu jeb kvalifikācijas turnīra finālā Vemblija stadionā Londonā ar 1:0 pieveicot "Leeds".
Alehandro Garnačo un Lisandro Martiness. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
16

Iesit deviņpadsmitgadnieki, ''United'' revanšējas ''City'' un triumfē FA kausā

Par 2024. gada Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa čempioni kļuvusi Mančestras ''United'', kas finālmačā Vemblija stadionā Londonā pārspēja Mančestras ''City'' – 2:1.