Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: #152 Ārpus kadra: Ļašenko un Krivuņecs aci pret aci pirms LFF vēlēšanām

Latvijas Futbola federācija 26. aprīlī aicinās savus biedrus uz ikgadējo kongresu, kur darba plānā ir arī prezidenta vēlēšanas. Vadims Ļašenko cer turpināt pirms četriem gadiem sākto darbu, kamēr Virslīgas valdes priekšsēdētājs Maksims Krivuņecs nāk ar savām idejām. "Uzskatu, ka varu labāk," sacīja Krivuņecs, kamēr Ļašenko lielāko daļu pārmetumu noraidīja ar vārdiem, ka tās jau tikai priekšvēlēšanu aktivitātes. Raidījumā "Ārpus kadra" abi satikās pagaidām pirmajā kopīgajā publiskajā diskusijā pirms LFF kongresa, apmainoties viedokļiem un jautājumiem par Latvijas futbola nākotni, izlasi, Virslīgu, infrastruktūru, jaunā stadiona iecerēm un finansēm, kā arī paskaidroja, kā tas īsti sanācis, ka divi principā LNK cilvēki kļuvuši par vēlēšanu konkurentiem.

Skaties raidījumu šovakar TV4 kanālā plkst. 21.30, kā arī portālā Sportacentrs.com un populārākajās audio straumēšanas vietnēs.

Podkāstu "Ārpus kadra" atbalsta Aizdevums.lv.

, 2024-04-18 20:31, pirms 2 mēnešiem
Vai tad nav abi LNK brāļi?
Bumba aizripo gar Islandes valstsvienības vārtiem. Foto: Molly Darlington/Reuters/Scanpix
3

Baltijas kausa ieguvēja Islande Vemblijā pasniedz rūgtu ceļamaizi Anglijai

Iepriekšējā Baltijas kausa izcīņā uzvarējusī Islandes valstsvienība Vemblija stadionā ar 1:0 pieveica Anglijas izlasi. Eiropas meistarsacīkšu finālturnīra uzvarētāja Vācija Menhengladbahā atspēlējās un uzveica (2:1) grieķus.
Lamins Jamals. Foto: Reuters/Scanpix
6

Spānija "Euro 2024" sastāvā iekļauj nepilngadīgo Jamalu

Spānijas futbola federācija nosaukusi 26 valstsvienības spēlētājus, kuri pārstāvēs savu valstsvienību Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas jau pēc nedēļas sāksies Vācijā. Jaunākais Spānijas izlases dalībnieks būs Lamins Jamals, kuram tikai čempionāta finālspēles priekšvakarā apritēs 17 gadi, bet pieredzējušākais komandas futbolists būs 38 gadus vecais Hesuss Navass.
Gatis Kalniņš. Foto: Jānis Līgats
50

"Valmiera" galvenā trenera pilnvaras uztic Kalniņam

"Tonybet" futbola Virslīgas trešās pozīcijas īpašniece "Valmiera" pavēstījusi, ka pēc šķiršanās no Jurģa Kalna par jauno kuģa kapteini Gaujas lokos kļuvis vietējais speciālists Gatis Kalniņš, kurš spēlētāja gaitas noslēdza 2019. gadā un kopš tā laika bijis "Valmieras" treneru korpusā.