Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Latvijas 3x3 Žironā sāk ar uzvaru, trešdien gaida ceturtdaļfināls

Latvijas 3x3 Žironā sāk ar uzvaru, trešdien gaida ceturtdaļfināls
Edgars Krūmiņš. Foto: FIBA

Latvijas labākie 3×3 basketbolisti, gatavojoties olimpiskajām kvalifikācijas turnīram, dažādos sastāvos šonedēļ piedalās pārbaudes turnīros Spānijā un Francijā.

Otrdien Žironā sākās otrais posms Spānijas “Super Liga Pro” seriālā. Grupas turnīra pirmajā spēlē komanda “Latvija 3×3” (Kristaps Čavars, Mārcis Osis, Edgars Krūmiņš un Artūrs Strēlnieks) ar 21:13 pārspēja mājinieku komandu “Bball Center”, kurai tas bija otrais zaudējums. Līdz ar to latvieši nodrošināja tiesības trešdien spēlēt ceturtdaļfinālā. Cīņā par pirmo vietu grupā latviešu pretinieki būs “Vienna”, kas pārspēja Spānijas komandu ar 17:14.

Pagājušās nedēļas nogalē pirmajā posmā Barselonā latvieši (Edgara Krūmiņa vietā spēlēja Roberts Smildzējs) ierindojās 8. vietā. Vēl viens turnīrs notiks 30. un 31. martā Barselonā, kur Latviju pārstāvēs Agnis Čavars, Mārcis Osis, Edgars Krūmiņš un Roberts Smildzējs.

Savukārt 30. un 31. martā Tulūzā notiks četru turnīru seriāla “Pro League 3×3 Hoops Factory Edition” pēdējās sacensības, kurās Latviju pārstāvēs komanda “Kandava/Turība” (Nauris Miezis, Kārlis Pauls Lasmanis, Francis Gustavs Lācis un Zigmārs Raimo). Pirmajos posmos, startējot dažādos sastāvos, komanda izcīnīja 3., 6. un 1. vietu.


Kārlis Apsītis. Foto: Saulkrasti Basketball

"Kandava/Turība" Grīziņkalnā nopelna ceļazīmi uz Puatjē "Challenger" turnīru

LETA. "Kandava/Turība" 3x3 basketbola komanda, kuras sastāvā ir olimpiskais čempions Edgars Krūmiņš, kā arī Zigmārs Raimo, Francis Lācis un Kārlis Apsītis, pirmdien Grīziņkalnā izcīnīja uzvaru Latvijas 3x3 basketbola kausa pirmajā posmā un ieguva ceļazīmi uz Puatjē "Challenger" turnīru.
Mārcis Osis. Foto: FIBA

"Ādaži" zaudē pusfinālā un netiek uz Čendu "Masters"

Dalību Dienvidkorejā notiekošajā "Challenger" turnīrā noslēgusi Latvijas 3x3 basketbola komanda "Ādaži". Latvieši dramatiskā cīņā sasniedza pusfinālu, kurā atzina Puertoriko komandas "San Juan" pārākumu, ierindojoties ceturtajā vietā un netiekot pie ceļazīmes uz Čendu "Masters".
"Ādaži" 3x3 basketbolisti. Foto: FIBA
1

"Ādažu" 3x3 basketbolisti sasniedz "Challenger" ceturtdaļfinālu

Dienvidkorejā sācies pirmais jaunās sezonas "Challenger" turnīrs 3x3 basketbolā. Tā ceturtdaļfinālu sasniedza Latvijas komanda "Ādaži", izcīnot uzvaru vienā no divām spēlēm.