Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Makdeividam karjeras 600. spēlē 1+1, Panarinam hat-trick, Troučekam četri punkti

Makdeividam karjeras 600. spēlē 1+1, Panarinam hat-trick, Troučekam četri punkti
Konors Makdeivids. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā pie uzvarām šonakt tika arī Vinipegas "Jets", Bostonas "Bruins", Floridas "Panthers", Pitsburgas "Penguins", Ņujorkas "Rangers", Karolīnas "Hurricanes", Nešvilas "Predators" un Edmontonas "Oilers" komandas.

• Divu vārtu pārsvaru atspēlēja Bostonas "Bruins" (5:2 pār Ņūdžersijas "Devils"), Edmontonas "Oilers" (3:2 bullīšos Losandželosā) un Vašingtonas "Capitals" (2:3 bullīšos pret Nešvilas "Predators").

• Edmontonas panākumā ar 1+1 atzīmējās Konors Makdeivids, kuram sezonas 31 spēlē ir 47 (13+34) punkti un kurš aizvadīja 600. spēli NHL regulārajās sezonās (316+581 jeb 897 punkti).

• Arī Bostona spēli salauza otrajā trešdaļā, panākot 4:2, un ar trim punktiem izcēlās Davids Pastrņāks (2+1), kurš ar 48 (22+26) punktiem 34 spēlēs ir ceturtais rezultatīvākais hokejists sezonā. Divus vārtus Bostonai guva aizsargs Kevins Šatenkērks.

• Trešais ar 50 punktiem ir Artemijs Panarins (23+27), kurš šonakt ar hat-trick kaldināja Ņujorkas "Rangers" panākumu pār Tampabejas "Lightning" (5:1), bet četros vārtu guvumos piedalījās Vinsents Troučeks (1+3, pozitīva lietderība +4), kuram sezonas 35 spēlēs ir 33 (9+24) punkti.

• Jau trešajā spēlē pēc kārtas vismaz trīs punktus sakrāja Sebastians Aho, kurš ar 1+2 palīdzēja Karolīnas "Hurricanes" uzvarēt Toronto (3:2). Trijos mačos somam ir 11 (2+9) punkti, bet sezonas 34 spēlēs – 42 (15+27) punkti.

• Šveicietis Nīno Nīderraiters ar diviem vārtim sekmēja Vinipegas "Jets" panākumu pār Minesotas "Wild" (4:2). Vinipega pamatlaikā nezaudēja septītajā spēlē pēc kārtas (5-0-2) un 12 maču laikā svinējusi deviņas uzvaras un pamatlaikā zaudējusi tikai vienreiz.

• Floridas "Panthers" bez aizsarga Uvja Balinska, kurš fārmklubā izcēlās ar divām piespēlēm, ar trim vārtiem trešajā periodā salauza Monreālas "Canadiens" pretestību (4:1). Divas ripas iemeta trešās maiņas uzbrucējs Ētu Luostarinens.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Jets – Wild4:2
Sabres – Blue Jackets3:2 P
Bruins – Devils5:2
Panthers – Canadiens4:1
Penguins – Blues4:2
Lightning – Rangers1:5
Maple Leafs – Hurricanes2:3
Capitals – Predators2:3 PM
Kings - Oilers2:3 PM

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Dons Vadels. Foto: AP/Scanpix
8

Merzļikinam jauns priekšnieks – "Blue Jackets" izvēlas pieredzējušo Vadelu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets", kuru kopš 2019. gada pārstāv Latvijas izlases vārtsargs Elvis Merzļikins, paziņojis par 65 gadus vecā Dona Vadela iecelšanu ģenerālmenedžera, prezidenta un padomes locekļa amatā.
Dens Bailsma un Zemgus Girgensons. Foto: Sipa USA/Scanpix

Ar Pitsburgu Stenlija kausu izcīnījušais Bailsma iecelts par "Kraken" galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sietlas "Kraken" izraudzījies jauno galveno treneri – amatā apstiprināts 53 gadus vecais Dens Bailsma. Viņš aizvietos pēc sezonas atlaisto Deivu Hekstolu.
Džeikobs Truba. Foto: AP/Scanpix
3

"Rangers" kapteinis Truba par lidojošo elkoni saņem tikai naudas sodu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Spēlētāju drošības departaments paziņojis, ka Ņujorkas "Rangers" kapteinim Džeikobam Trubam piespriests piecu tūkstošu dolāru naudas sods par mēģinājumu satraumēt pretinieku. Tas ir maksimālais naudas sods, ko var piespriest NHL spēlētājam.