Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Islanders" iekļauj aizsardzības balstu Peleku ilgtermiņa traumēto sarakstā

"Islanders" iekļauj aizsardzības balstu Peleku ilgtermiņa traumēto sarakstā
Ādams Peleks. Foto: Getty Images via AFP/Scanpix

26.nov . 02:30

Islanders - Flyers

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņujorkas "Islanders" ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā iekļāvis aizsargu Ādamu Peleku, kamēr uzbrucējs Mets Mārtins iekļauts īstermiņa savainoto sarakstā.

29 gadus vecais Ādams Peleks savainojumā iedzīvojās piektdienas spēlē pret Otavas "Senators". Ķermeņa augšdaļas traumu viņš guva otrā perioda sākumā. Nonākšana ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā nozīmē vismaz desmit spēļu un 24 dienu izlaišanu, savukārt komanda tā atbrīvo vietu zem algu griestiem.

Peleks šosezon 16 spēlēs izcēlies ar trīs rezultatīvām piespēlēm, +6 lietderības koeficientu un 28 bloķētiem metieniem. Peleks zināms kā viens no NHL labākajiem aizsardzības speciālistiem. Ja iepriekšējās sezonās viņš spēlēja pārī ar Raienu Puloku, tad šosezon Peleks darbojies kopā ar Noā Dobsonu.

Vēl pirms viņa traumā iedzīvojās Mets Mārtins, bet viņam nāksies izlaist īsāku laiku. Agresīvais uzbrucējs šosezon 14 mačos atzīmējies ar 1+1.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...


Konors Makdeivids. Foto: AP/Scanpix
7

Kauja par Stenlija kausu: Makdeivids un Edmontona pret "Panthers"

Šonakt startēs Nacionālās hokeja līgas (NHL) fināls. Sērijā līdz četrām uzvarām spēkosies Floridas "Panthers", kuras pieteikumā ir latviešu aizsargs Uvis Balinskis, un Edmontonas "Oilers". Spēles sākums pulksten 3:00 pēc Latvijas laika, tiešraide "Go3" platformā.
Foto: Andy Devlin/NHL
1

No Floridas uz Edmontonu: vislielākā distance starp Stenlija kausa finālistēm

Naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika sāksies Stenlija kausa finālsērija starp Floridas "Panthers" un Edmontonas "Oilers" komandām. Spēlēm pārceļoties no Floridas uz Edmontonu, komandām būs jāmēro vairāk nekā 4000 kilometru liels attālums, un tas ir lielākais, kas bijis Stenlija kausa finālā.
Gerijs Betmens un Raiens Smits. Foto: AP/Scanpix
4

NHL dodas uz Jūtu: depozītu sezonas abonementam veikuši 34 tūkstoši

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Arizonas "Coyotes" no nākamās sezonas spēlēs Jūtā. Pārcelšanās raisījusi lielu interesi – klubs pavēstījis, ka iemaksu 100 dolāru apjomā par iespēju tikt pie sezonas abonementa veikuši 34 tūkstoši cilvēku.