Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2978, Did:0, useCase: 3

"Kandava/Turība" Grīziņkalnā nopelna ceļazīmi uz Puatjē "Challenger" turnīru

Emils Ozerinskis

"Kandava/Turība" Grīziņkalnā nopelna ceļazīmi uz Puatjē "Challenger" turnīru
Kārlis Apsītis. Foto: Saulkrasti Basketball

LETA. "Kandava/Turība" 3x3 basketbola komanda, kuras sastāvā ir olimpiskais čempions Edgars Krūmiņš, kā arī Zigmārs Raimo, Francis Lācis un Kārlis Apsītis, pirmdien Grīziņkalnā izcīnīja uzvaru Latvijas 3x3 basketbola kausa pirmajā posmā un ieguva ceļazīmi uz Puatjē "Challenger" turnīru.

"Ghetto Games" 16. sezonas atklāšanas dienā notikušā turnīra finālā "Kandava/Turība" ar rezultātu 21:18 pārspēja "Root/Brokeri" vienību, kuras sastāvā spēlēja Lauris Bērziņš, Elvijs Frīdenbergs, Gustavs Kampuss un Toms Ķēdis.

"Challenger" līmeņa turnīrs Puatjē norisināsies jūnija beigās un tajā komandas cīnīsies par ceļazīmēm uz Debrecenas "Masters" turnīru.

Vēl divos sacensību posmos uzvarētāji saņems ceļazīmes uz augstākā līmeņa starptautiskajiem turnīriem. Ventspils posmā 20. un 21. jūlijā tiks izcīnīta ceļazīme uz kādu no Āzijā notiekošajiem "Masters" posmiem, bet finālposmā 27. jūlijā Valmierā - ceļazīme uz "Masters" posmu Debrecenā augusta un septembra mijā.

Izmantotie resursi:
LETA