Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Video: Porziņģim 20+5 ''Celtics'' sezonas pirmajā zaudējumā

Naktī uz otrdienu pirmo zaudējumu sezonā piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'', kas pagarinājumā ar 109:114 piekāpās Minesotas ''Timberwolves''. Lai arī pirms spēles Porziņģa dalība bija uz jautājuma zīmes, viņš tomēr devās laukumā un 36 minūtēs guva 20 punktus (1p. 8/10, 2p. 3/8, 3p. 2/6), izcīnīja piecas bumbas zem groziem, atdeva vienu piespēli, pārķēra vienu piespēli, bloķēja vienu metienu un izpelnījās piecas personiskās piezīmes.

Kairijs Ērvings un Luka Dončičs. Foto: AFP/Scanpix
3

Bumbai jākustas vairāk: ''Mavericks'' atziņas pēc zaudējuma Bostonā

Tikai deviņas rezultatīvās piespēles pirmajā NBA finālspēlē pret Bostonas ''Celtics'' atdeva Dalasas ''Mavericks'' komanda. Pēc spēles Džeisons Kids, Luka Dončičs un Kairijs Ērvings komentēja šo apstākli, nonākot pie secinājuma, ka nākamajā spēlē jābūt nozīmīgiem uzlabojumiem bumbas kustībā.
Kristaps Porziņģis un līksmojošie fani. Foto: AFP/Scanpix
10

Kenijs Smits: ''Porziņģis bija ''Celtics'' labākais spēlētājs''

Augstu novērtējumu pēc pirmās uzvaras NBA finālsērijā no apskatniekiem guvis Bostonas ''Celtics'' spēlētājs Kristaps Porziņģis, kurš atgriešanas mačā guva 20 punktus. Kenijs Smits viņu sauca par šīs spēles labāko spēlētāju, bet Kendriks Pērkinss uzteica latvieša ietekmi abos laukuma galos.
Deriks Vaits un Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
1

Brauns un Vaits pēc pirmās uzvaras finālā netaupa slavas vārdus Porziņģim

Ar uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālu sākusi Kristapa Porziņģa pārstāvētā Bostonas ''Celtics'', kas ar 109:89 pārspēja Dalasas ''Mavericks''. Nozīmīgu palīdzību uzvaras izcīnīšanā deva latvietis, kuru pēc spēles īpaši slavēja Džeilens Brauns un Deriks Vaits.