Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2950, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Girgensons dodas ciemos pie Toronto "Maple Leafs"

Girgensons dodas ciemos pie Toronto "Maple Leafs"
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/ Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tiks aizvadītas trīs spēles. Pulksten 2:00 Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" viesosies pie kaimiņiem – izbraukuma cīņa pret Toronto "Maple Leafs".

• Lai gan Bufalo un Toronto šķir Amerikas Savienoto Valstu un Kanādas robeža, starp abām pilsētām ir nepilnu divu stundu brauciens, tādēļ savstarpējie dueļi ir principiāli.

• Komandas šosezon spēkojušās divas reizes, un Bufalo "Sabres" kontā ir divas rezultatīvas uzvaras – 6:4 novembrī un 9:3 decembrī.

Zemgus Girgensons piedalījās pirmajā duelī, bet otro bija spiests izlaist veselības problēmu dēļ. Karjerā viņš pret "Maple Leafs" 32 spēlēs izcēlies ar 3+7.

• Toronto ir viena no tikai sešām NHL komandām, kurām Girgensons vienā spēlē iemetis divus vārtus. Tas gan notika 2014. gadā.

• Ja savstarpējie mači ir principiāli, tad turnīra tabulā krietni priekšā ir "Maple Leafs", kamēr Bufalo 13. sezonu pēc kārtas būs jāsamierinās ar palikšanu aiz playoff borta.

• 8. martā noslēgsies periods, kurā drīkst veikt spēlētāju apmaiņas. Bufalo pirms tam vēl paredzēts izbraukums uz Nešvilu.

• Girgensonam pēc sezonas beidzas līgums, kas palielina iespēju, ka viņš varētu tikt aizmainīts.

NHL regulārā sezona, 7. marts

LaiksSpēle
2:00Maple Leafs - Sabres
4:30Avalanche - Red Wings
5:00Ducks - Senators

, 2024-03-06 21:34, pirms 3 mēnešiem
Tas arī ir viss, ko viņš var izdarīt, vismaz spēli redzēs no labākajām vietām arēnā.
Lindijs Rafs. Foto: AP/Scanpix
9

"Sabres" galvenā trenera amatā atgriežas kluba rekordists Rafs

Zemgus Girgensona pārstāvētā NHL komanda Bufalo "Sabres" par galveno treneri nolīgusi Lindiju Rafu, kurš klubu vadīja no 1997. līdz 2013. gadam.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Today Sports/Scanpix
139

Girgensons pasaules čempionātā nespēlēs arī šogad

Latvijas hokeja izlases ģenerālmenedžeris Rūdolfs Kalvītis portālam TVNet atklājis, ka Nacionālās hokeja līgas uzbrucējs Zemgus Girgensons valstsvienībai pasaules čempionātā nepalīdzēs.
Zemgus Girgensons. Foto: USA Sports Today/Scanpix
28

Girgensons 10. sezonu NHL noslēdz ar rezultatīvu piespēli un uzvaru Tampā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ar rezultatīvu piespēli atzīmējies Zemgus Girgensons. Viņš palīdzēja Bufalo "Sabres" viesos ar 4:2 pārspēt Tampabejas "Lightning". Latvietim šī bija 10. sezona NHL, kuras laikā viņš guva astoņus vārtus un atdeva sešas rezultatīvas piespēles.