Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

NHL viens no labākajiem aizsargiem Fokss iekļauts ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā

NHL viens no labākajiem aizsargiem Fokss iekļauts ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā
Ādams Fokss. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņujorkas "Rangers" piektdien ievietoja aizsardzības zvaigzni Ādamu Foksu ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā, kas nozīmē vismaz desmit spēļu un 24 dienu izlaišanu.

Ceturtdien Ņujorkas "Rangers" savā laukumā ar 2:1 pieveica Monreālas "Canadiens", bet jau pirmajā trešdaļā palika bez Ādama Foksa. Viņš uzbrukuma zonā cieta sadursmē ar sāncenšu uzbrucēju Sebastianu Aho, savainojot ceļgalu. Ņemot vērā nosacījumus, Fokss ierindā varēs atgriezties ne agrāk kā 29. novembrī.

Fokss šosezon desmit spēlēs izcēlies ar 11 punktiem (3+8), aizsargu rangā atpaliekot tikai no Vankūveras "Canucks" kapteiņa Kvina Hjūza, kurš guvis 16 punktus.

Fokss 2021. gadā tika atzīts par NHL labāko aizsargu un saņēma Norisa trofeju, bet 2022. gadā viņš balsojumā ierindojās otrajā vietā, piekāpjoties Ērikam Kārlsonam. Fokss pagājušo sezonu pabeidza ar 72 punktiem 82 spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/rangers-ad...


, 2023-11-04 10:12, pirms 7 mēnešiem
Autor tā bija spēle pret Karolīnu nevis Monreālu.
Artūrs Šilovs. Foto: Darryl Dyck/AP/Scanpix
1

"Canucks" pamatvārtsargs Demko: "Šilovs bija fantastisks"

Vankūveras "Canucks" sezonas pēdējā preses sanāksmē kluba vadošais vārtsargs Tečers Demko izteica atzinību saviem kolēģiem Artūram Šilovam un Keisijam Desmitam par parādīto sniegumu Stenlija kausa izcīņā.
Riks Tokets. Foto: AP/Scanpix
2

Bļugera un Šilova treneris Riks Tokets atzīts par NHL sezonas labāko treneri

Balsojumā par 2023./2024. gada sezonas labāko treneri atzīts Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētas Vankūveras ''Canucks'' galvenais treneris Riks Tokets, kurš savā pirmajā sezonā ar to aizspēlējās līdz Stenlija kausa otrajai kārtai.
Olivers Ekmanss Larsons un Aleksis Lafrenjē. Foto. AFP. Scanpix
3

"Panthers" sēriju pret Prezidenta trofejas ieguvēju "Rangers" sāk ar sauso uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pusfinālā pirmo uzvaru izcīnījusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv arī latvietis Uvis Balinskis. "Panthers" izbraukumā ar 3:0 pārspēja labāko regulārā turnīra komandu Ņujorkas "Rangers".