Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Devils" operācijas dēļ paliek bez aizsardzības balsta Hamiltona

"Devils" operācijas dēļ paliek bez aizsardzības balsta Hamiltona
Dagijs Hamiltons. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Ņūdžersijas "Devils" uz pagaidām nezināmu laiku palicis bez aizsardzības balsta Dagija Hamiltona, kuram piektdien veikta krūšu muskuļu operācija.

Otrdien Ņūdžersijas "Devils" savā laukumā ar 5:4 pagarinājumā pieveica Ņujorkas "Islanders", bet otrajā periodā savainojuma dēļ zaudēja Dagiju Hamiltonu. Viņam tika konstatēts krūšu muskuļa plīsums, un piektdien hokejistam veikta operācija. Pagaidām nav nosprausts atlabšanas laiks.

Hamiltons šosezon 20 spēlēs izcēlies ar 16 punktiem. Spēlējot otrajā vairākuma brigādē, aizsargs iekrājis četrus vārtus un četras piespēles.

2021. gada vasarā Hamiltons parakstīja līgumu uz septiņiem gadiem par 63 miljoniem dolāru jeb deviņiem miljoniem sezonā. Šī ir līguma trešā sezona.

Ņemot vērā Hamiltona savainojumu, no fārmkluba tika izsaukts slovāku aizsargs Šimons Nemecs, kuru "Devils" 2022. gadā draftēja ar otro numuru. NHL debijā Nemecs atdeva divas rezultatīvas piespēles, bet Ņūdžersija viesos ar 3:6 piekāpās Sanhosē "Sharks".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/new-jersey...


Dons Vadels. Foto: AP/Scanpix

Merzļikinam jauns priekšnieks – "Blue Jackets" izvēlas pieredzējušo Vadelu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolumbusas "Blue Jackets", kuru kopš 2019. gada pārstāv Latvijas izlases vārtsargs Elvis Merzļikins, paziņojis par 65 gadus vecā Dona Vadela iecelšanu ģenerālmenedžera, prezidenta un padomes locekļa amatā.
Dens Bailsma un Zemgus Girgensons. Foto: Sipa USA/Scanpix

Ar Pitsburgu Stenlija kausu izcīnījušais Bailsma iecelts par "Kraken" galveno treneri

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sietlas "Kraken" izraudzījies jauno galveno treneri – amatā apstiprināts 53 gadus vecais Dens Bailsma. Viņš aizvietos pēc sezonas atlaisto Deivu Hekstolu.
Džeikobs Truba. Foto: AP/Scanpix
3

"Rangers" kapteinis Truba par lidojošo elkoni saņem tikai naudas sodu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Spēlētāju drošības departaments paziņojis, ka Ņujorkas "Rangers" kapteinim Džeikobam Trubam piespriests piecu tūkstošu dolāru naudas sods par mēģinājumu satraumēt pretinieku. Tas ir maksimālais naudas sods, ko var piespriest NHL spēlētājam.